Wist u dat de winteraanbiedingen weer van kracht zijn en dat onze Ford personenbussen ook een aparte kachel achterin hebben ?

Buiten Nederland is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben houd daar rekening mee bij het reserveren.

 

 

                                              

9 persoons busje huren

9 persoons busje huren

Waar kunt u zo voordelig mogelijk een 9 persoons busje huren? Bij Diks Autoverhuur in Amsterdam en Amstelveen. Daarom zijn wij ook zo bekend in Noord-Holland. Maar zulke grote bekendheid is natuurlijk alleen mogelijk als wij iets substantieels aanbieden. Zoals onze altijd schone, veilige en betrouwbare 9 persoons busjes.

Onze betrouwbaarheid is onder meer het gevolg van onze service voor grote zakelijke en goede particuliere klanten. Omdat onze zakelijke en particuliere klanten terecht hoge eisen stellen, is onze service vriendelijk, snel, doelgericht en goedkoop. Bovendien hebben wij de scherpste aanbiedingen en acties, wat het huren van een 9 persoons busje wel heel aantrekkelijk maakt. Bekijk ons aanbod nu!

Waarom ons 9 persoons busje huren?
Veel van onze klanten vertellen ons dat zij graag ons 9 persoons busje huren omdat zij hiermee in het buitenland mogen rijden. Bij Diks Autoverhuur is het namelijk gratis om binnen de Europese Unie te reizen. Bovendien bent u ook in het buitenland verzekerd tegen pech, via Eurocross.

Betrouwbaar 9 persoons busje huren
Bij Diks hechten wij grote waarde aan kwaliteit. Onze 9 persoons busjes zien er dan ook goed verzorgd uit, zowel aan de binnen- als aan debuitenkant. Ook onder de motorkap bewaken wij de kwaliteit grondig. Dankzij ons professionele onderhoud blijven onze 9 persoons busjes als nieuw.

Wagenpark
Omdat Diks autoverhuur behalve particulieren vaak ook zakelijke klanten bedient, heeft u een ruimere keuze dankzij ons uitgebreide wagenpark in Amsterdam. Bekijk nu bijvoorbeeld onze Mercedes Vito, of Ford Transit!

Maak hierboven uw keuze
of
stel uw vraag hieronder!