Wist u dat de winteraanbiedingen weer van kracht zijn en dat onze Ford personenbussen ook een aparte kachel achterin hebben ?

Buiten Nederland is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben houd daar rekening mee bij het reserveren.

 

 

                                              

Koelwagen huren

Koelwagen huren

Wilt u voordelig een koelwagen huren, dan verwacht u toch de allerbeste kwaliteit. En terecht, want een koelwagen moet niets minder dan perfect zijn. U moet uw waren immers in een hygiënische omgeving bewaren, zonder dat u kans loopt op defecten. Alle klanten van Diks autoverhuur willen dat tijdens het huren van onze wagen, vooral zakelijke klanten.

En daarom komen deze klanten dan ook telkens bij ons terug. Want op kwaliteit kunnen zij altijd rekenen. Ook vertellen zij dat onze service veel prettiger is dan bij concurrenten. Want Diks reageert snel, helpt meteen en denkt altijd mee met de klant. Maar ook onze speciale aanbiedingen blijven aanlokken. Bekijk daarom nu ook de koelwagens die u kunt huren!

Onze koelwagen huren? Meer keuze!
Bij veel verhuurbedrijven zult u al snel een te kleine of juist te grote koelwagen huren. Het aanbod is vaak beperkt. Maar Diks autoverhuur wordt ingeschakeld voor grote orders in het hele land. Hierdoor is ons wagenpark groter dan waar dan ook. Zo heeft u dus veel meer keuze en zult u een meer geschikte koelwagen huren, voor een betere prijs!

Over Diks
Diks staat bekend om zijn hoge kwaliteit voor vriendelijke prijzen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden extra zekerheid door onze service. Zo bieden wij via Eurocross hulp in geval van pech, door heel Europa.

Maak hierboven uw keuze
of
stel uw vraag hieronder!