Wist u dat de winteraanbiedingen weer van kracht zijn en dat onze Ford personenbussen ook een aparte kachel achterin hebben ?

Buiten Nederland is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben houd daar rekening mee bij het reserveren.

 

 

                                              

Personenbus verhuur Amsterdam

Personenbus verhuur Amsterdam

Wat is de voordeligste personenbus verhuur in Amsterdam? Diks autoverhuur. Al jaren zijn wij in Amsterdam en de provincie de partij die bekend staat om kwaliteit. U vindt bij ons dan ook precies de personenbus zoals u die wilt: schoon, veilig en betrouwbaar. En dat is natuurlijk geen overbodige luxe als u prettig op pad wilt zonder pech en ongemakken.

Dat Diks ook personenbussen verhuurt aan grote klanten in Amsterdam is uw extra voordeel. Want wij zijn gewend om een meer kwalitatieve service te geven. Dit merkt u aan onze betere prijzen, snellere communicatie en grotere klantvriendelijkheid. Maar vooral staan wij toch bekend om onze scherpe aanbiedingen. Bekijk daarom nu ons aanbod!

Over onze personenbus verhuur Amsterdam
Als onze personenbussen zijn tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen het interieur, maar ook alles onder de motorkap. Hiermee waarborgen wij onze betrouwbaarheid. En omdat wij behalve particulieren ook vaak zakelijke klanten bedienen, heeft u ruimere keuze dankzij ons uitgebreide wagenpark in Amsterdam.

Waarom personenbus verhuur in Amsterdam van Diks?
Van onze klanten uit Amsterdam horen wij vaak dat zij graag een personenbus uit onze verhuur kiezen omdat zij hiermee in het buitenland mogen rijden. Bij Diks autoverhuur is reizen binnen de EU namelijk gratis. En in geval van pech bieden wij zelfs professionele hulp via Eurocross. Andere voordelen van onze personenbus verhuur in Amsterdam:

  • Diks lidmaatschap bij de BOVAG
  • Continue bereikbaarheid
  • Borgsom van slechts 200 euro
  • Ophalen op de avond ervoor is gratis
  • Geen extra kosten om de auto te tanken
  • Optie voor wegbreng- en ophaalservice
  • Geen extra toeslag vanaf 21 jaar
  • Na 7 dagen huren alle kilometers vrij
Maak hierboven uw keuze
of
stel uw vraag hieronder!