Wist u dat de winteraanbiedingen weer van kracht zijn en dat onze Ford personenbussen ook een aparte kachel achterin hebben ?

Buiten Nederland is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben houd daar rekening mee bij het reserveren.

 

 

                                              

Personenbus huren

Personenbus

Wilt u voordelig een personenbus huren, dan zoekt u Diks autoverhuur. Want van ons krijgt u wel een nette, schone en betrouwbare personenbus. En dat is geen overbodige luxe, want zo zult u vol vertrouwen op pad gaan zonder risico op problemen. Daarom kiezen veel particulieren voor onze personenbussen.

Diks autoverhuur verhuurt echter ook aan grote partijen, waardoor de organisatie van onze service veel sneller, betrouwbaarder en goedkoper is dan bij andere verhuurbedrijven. Maar dit is niet de enige reden van onze populariteit binnen Amsterdam en provincie Noord-Holland. Vooral onze altijd actuele aanbiedingen maken het huren van personenbussen bij Diks onweerstaanbaar. Bekijk nu dit aanbod!

Flexibel en met garanties een personenbus huren
Onze klanten vertellen vaak dat zij graag een Diks personenbus huren omdat zij zonder problemen buiten Nederland kunnen rijden. Reizen binnen de Europese Unie is namelijk gratis bij Diks. Maar dat is niet alles; mocht u in een onwaarschijnlijk geval pech krijgen, dan zorgen wij nog steeds voor u. U krijgt dan snelle hulp via Eurocross.

Enkele andere voordelen van het huren bij Diks:

  • Diks is aangesloten bij de BOVAG
  • Mogelijkheid tot afleveren en ophalen
  • Diks is altijd bereikbaar
  • Slechts 200 euro borg
  • Diks geeft alle kilometers vrij na 7 dagen huren
  • Gratis ophalen van de personenbus op de voorgaande avond

Over ons wagenpark
Bij Diks geven we veel om de kwaliteit van onze voertuigen. Ze zijn dan ook allemaal in uitstekende (goedgekeurde) staat en aan zowel de binnen- als buitenkant fraai. En omdat wij naast particulieren ook zakelijke klanten bedienen, heeft u veel meer keuze. Zo heeft u eerder de kans om de perfecte personenbus te vinden aansluit op al uw wensen.

Maak hierboven uw keuze
of
stel uw vraag hieronder!