Wist u dat de winteraanbiedingen weer van kracht zijn en dat onze Ford personenbussen ook een aparte kachel achterin hebben ?

Buiten Nederland is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben houd daar rekening mee bij het reserveren.

 

 

                                              

Verhuisbusje

Verhuisbusje

Een verhuisbusje wilt u snel en goedkoop hebben. En vooral ook gemakkelijk; u heeft het immers al druk genoeg met uw verhuizing. U zoekt in feite naar de service van Diks autoverhuur. Want wij hebben onze service aangepast aan uw wensen. Huurt u bij ons een verhuisbusje, dan heeft u deze meteen. Indien u het wenst bezorgen wij deze zelfs.

Omdat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen, is ons wagenpark uitgebreid. Hierdoor vindt u het perfecte verhuisbusje en krijgt u bovendien een zeer professionele service. Wij staan de hele dag tot uw beschikking, net zoals onze vele verhuisbusjes. Bovendien hebben wij vaak bijzondere aanbiedingen, dus bekijk nu ons voordelige aanbod!

Over onze verhuisbusjes
Het aanbod van ons wagenpark is zeer uitgebreid. Ook hieraan merkt u dat Diks autoverhuur gewend is om kleine tot grote klanten te bedienen met een volwaardige service. Maar wij kunnen onze kwaliteit ook hard maken; wij zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden via Eurocross hulp bij pech, in heel Europa.

Waarom ons verhuisbusje?

  • Bij Diks mag u het verhuisbusje op de avond ervoor ophalen
  • Wij geven op alle modellen na 7 dagen huren de kilometers vrij
  • Wij rekenen geen buitenland toeslag (Oostbloklanden uitgezonderd)
  • Wij rekenen u geen extra kosten om het verhuisbusje bij te tanken
  • Mogelijkheid tot haal- & afleverservice
Maak hierboven uw keuze
of
stel uw vraag hieronder!