De Autoverhuurders

Wij zijn een organisatie die door de samenwerking met betrouwbare regionale partners een ruim wagenpark bieden van meer dan 2000 auto’s. Wij zijn tevens een landelijk opererende organisatie. Een groot wagenpark geeft u de mogelijkheid de auto te huren die u nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor het huren van personenauto’s, vrachtwagens en koelwagens. Als zakelijke partner spelen wij graag een adviserende rol in al uw mobiliteitsbehoeften.

Door onze keus voor regionale partners, is onze visie van service, kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd. De aangesloten bedrijven zijn in hoofdzaak familiebedrijven en zijn allen nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die voortvloeien uit het verhuren van auto’s. Met onze jarenlange ervaring in mobiliteit streven wij naar de beste oplossing voor u.

Wilt u samen een keer kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan plannen wij graag een persoonlijke afspraak in om samen naar uw mobiliteitsbehoefte te kijken. Wij faciliteren in huur en lease-aanvragen van 1 dag tot aan meerdere jaren.

Prijzen op maat

Wij maken een tariefstelling speciaal voor u en volledig afgestemd op uw behoefte voor onbezorgd rijden. Denk hierbij aan het aantal vrije kilometers, onderhoud, tankpassen en het afleveren / ophalen op een door u gewenste locatie. Onze ruime openingstijden waaronder in het weekend zorgen ervoor dat wij u 7 dagen per week van dienst kunnen zijn op een van onze 21 locaties in het land. Dit alles conform de voor u op maat gemaakte afspraken.

Shortlease

Is huren voor u een té-korte-termijn-oplossing? In dat geval kunnen wij u voorzien van shortlease. Wij maken een speciale aanbieding voor u: van een maand tot een jaar of langer en geheel afgestemd op uw wensen. Elk denkbaar formaat of type auto is mogelijk uit de ruime keuze personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en vrachtwagens. Wij kunnen u voorzien van alle gemakken.

Persoonlijk contact

Heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact op met een van onze account managers. Zij staan u graag te woord en staan klaar om samen met u de juiste keuzes te maken in uw mobiliteitsbehoeften.