Persoonlijke service, al 65 jaar

“Waar kan ik een auto huren?” Dat vroegen de leerlingen van rijinstructeur Paul Diks, toen zij hun rijbewijs haalden. Die vraag liet Paul niet los en in 1949 verhuurde hij zijn eerste auto. Steeds meer mensen vonden de weg naar Diks en Pauls levenswerk
werd een bloeiend autoverhuurbedrijf. De groei heeft het bedrijfskarakter niet veranderd, Diks gaat nog altijd persoonlijk te werk. Want het familiare karakter van toen, staat bij Diks nog steeds voorop.

Groot gemak en ruime keuze

Wij geloven dat het huren van een auto leuk is. Of het nu gaat om een personenbus waarin je voetbalteam naar de uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe woning of de Tom Tom die je door je vakantieland leidt. Je kiest wat jij nodig hebt, om te doen wat jij wil. Die keuze staat in onze dienstverlening voorop. Net als gemak. Want ook dat, weten we bij Diks, dient de mens.

Diks Autoverhuur: wat, waar en wanneer?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er bij ons voor terecht. Zo’n handige verhuislift, die personenauto die jij het liefste rijdt of een koelwagen voor een mooi evenement. En denk ook eens aan vrachtwagens, lesauto’s, invalidebussen, een verhuisbusje of een fantastische trouwauto. Wat je ook nodig hebt, wij hebben het in huis. Je vindt Diks Autoverhuur in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Daar staan onze auto’s voor je klaar, altijd tegen een scherpe prijs. Bel onze medewerkers om je te helpen bij je keuze of regel het met alle gemak online. Of leuker nog, wanneer kom je een keertje bij ons langs?

DIKS autoverhuur BV Amsterdam
KvK: 33075246 | BTW nr.: nl.00.14.32.825.B.01 |
IBAN: NL 92 ABNA 0601268245