Personenbus huren in Amsterdam bij Diks

Je hebt binnenkort een feestje en wil graag met zijn allen er naar toe rijden. Of je gaat op vakantie met vrienden en een grotere auto is gezelliger dan met zijn drieën achter elkaar aanrijden. Ook een dagje uit met het hele gezin, compleet met opa, oma en een lievelingstante is gezelliger als je in één auto naar de bestemming gaat. In deze gevallen is het handig om een personenbus te huren in Amsterdam bij ons. Wij bieden verschillende personenbusjes aan waarin je met veel plezier onderweg gaat.

All-in 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Een personenbus huren in Amsterdam is bij ons all-in. Dat houdt in dat het huurtarief al inclusief verzekeringen is. Ook heb je al betaald voor 24/7 pechhulp in Nederland en Europa. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de personenbus dan komt er altijd hulp. Met dat idee ga je heerlijk onbezorgd op weg.

Complete personenbus

Een personenbus huren voor Amsterdam en omstreken betekent ook dat je een complete bus mee krijgt. De personenbusjes zijn geschikt voor 9 personen. Er is dus ruimte voor 8 passagiers en 1 bestuurder. Omdat onze personenbusjes verlengd zijn, heb je ook nog eens voldoende ruimte voor uw bagage. De rollator of rolstoel van oma kan dus gemakkelijk mee. Er is ook veel ruimte voor koffers en dergelijke. Daarom is een 9 persoonsbus huren in Amsterdam heel geschikt voor vakanties. En je komt altijd op je bestemming aan: de bussen zijn allemaal voorzien van navigatie.

Verschillende vestigingen

Je kunt een 9 persoonsbus huren in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Bij Amsterdam-Westpoort en Almere is het mogelijk om je eigen auto gratis op ons terrein te laten staan, totdat je de personenbus weer terug komt brengen. Kies zelf de dichtstbijzijnde vestiging om een personenbus te huren in Amsterdam.

Flexibel een 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Wij hanteren flexibele ophaal- en retourtijden. Daarom kun je altijd een personenbus huren in Amsterdam wanneer jij dat nodig hebt. De bussen zijn goed onderhouden en dat merk je bij het rijden. Daarnaast bieden wij de beste verhouding in prijs en kwaliteit. Een credit card is overigens niet nodig om een busje bij ons te huren. Bovendien huur je bij ons een bus geheel kilometervrij.

Wil je een 9 persoonsbus huren voor Amsterdam en omstreken? Vul dan het reserveringsformulier in. Heb je vragen dan beantwoorden wij die graag. Neem dan contact met ons via een vestiging bij jou in de buurt.

 

Snel bestellen

Vestigingen

Amsterdam-Zuid

Van Ostadestraat 278-280
TW Amsterdam

Telefoon: 020-6623366
Email: Ostade@diks.net

Almere

Markerkant 1504
TW Amsterdam

Telefoon: 036-7630660
Email: Almere@diks.net

Amstelveen

Koen van Oosterwijklaan 6A
TW Amsterdam

Telefoon: 020-6432500
Email: Amstelveen@diks.net

Amsterdam-Westpoort

Hexaanweg 1
TW Amsterdam

Telefoon: 020-4116114
Email: Hexaan@diks.net

Amsterdam-West

Willem de Zwijgerlaan 101
TW Amsterdam

Telefoon: 020-6183767
Email: Zwijgerlaan@diks.net