Alle Vestigingen

Regel het snel en eenvoudig: on- en offline
Regel je jouw autohuur bij Diks of wil je wat meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Als je het online niet kan vinden bel dan gerust even met een van onze medewerkers voor meer informatie of wat benodigd advies. Wij informeren je graag over de voertuigen die wij beschikbaar hebben in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Of leuker nog, kom een keer langs bij een van onze vestigingen.

Een verhuisbusje gehuurd bij Diks in Almere om te verhuizen naar de Skyline van Almere

Verhuisbus huren in Almere

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1949 verhuren wij in en rond Amsterdam onze verhuisbussen. In 2013 zijn wij begonnen met het verhuren van auto's als bestelbussen, verhuiswagens en vrachtwagens in Almere. Dit is vooral interessant als je gaat verhuizen. Wij hebben een groot assortiment om in uw behoeften te voorzien. Wij verhuren een verhuisbus vanaf 3 kuub tot aan 22 kuub en alles daar tussenin. Sinds kort hebben wij ons wagenpark uitgebreid met een bus van 9 en 15 kuub. Makkelijk als verhuisauto om in een keer een groot gedeelte van uw spullen te verhuizen. Wij leveren ook de verhuisdozen en spanbanden die u ongetwijfeld nodig heeft. Uw verhuizing met een verhuisbus en de verhuisdozen van DIKS maakt het gewoon wat gemakkelijker voor u.

Bestelwagen huren in Almere

U kunt ook een bestelwagen huren in Almere. Wij verhuren bestelwagens in Almere in elke gewenste grootte. Zo huurt u al een bestelwagen van 20 kuub en de grootste vrachtwagen is 45 kuub. En natuurlijk alle maten bestelwagens hier tussenin. Kostentechnisch valt u bij DIKS in een goede prijscategorie. Wij hanteren voor u all-in tarieven, zonder verrassingen achteraf. Eén telefoontje is genoeg om uw huur bestelwagen in Almere op het gewenste moment voor u klaar te laten zetten. Een bestelwagen of verhuisbus huren in Almere was nog nooit zo gemakkelijk. Meer informatie? Bel gerust met DIKS of zoek op onze website www.diks.net naar verhuisbus, verhuiswagen, bestelwagen en verhuisdozen. Een auto (waaronder verhuisbus, vrachtwagen, bestelwagen) huren doe je bij DIKS!

SEO
Almere Telefoon: 036-7630660 Email: Almere@diks.net
Openingstijden vandaag: 08:00 - 17:30
morgen: 08:00 - 14:30