Alle Vestigingen

Regel het snel en eenvoudig: on- en offline
Regel je jouw autohuur bij Diks of wil je wat meer informatie? Wij zijn je graag van dienst. Als je het online niet kan vinden bel dan gerust even met een van onze medewerkers voor meer informatie of wat benodigd advies. Wij informeren je graag over de voertuigen die wij beschikbaar hebben in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Of leuker nog, kom een keer langs bij een van onze vestigingen.

Verhuisbus huren in Amsterdam

: Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1949 verhuren wij in en rond Amsterdam onze verhuisbussen.

Een verhuisbus huren in Amsterdam is vooral interessant tijdens het laatste weekend van de maand en/of het eerste weekend van de maand. Dit zijn de drukke weekenden omdat u dan moet verhuizen. Wij hebben een groot assortiment om in uw behoeften te voorzien. Een verhuisbus van 10 of 11 kuub en inmiddels hebben wij ons wagenpark uitgebreid met een verhuisbus van 14 kuub. Sinds kort verhuren wij ook de wel bekende Piaggio. Makkelijk als verhuisauto als u wat kleine spulletjes wilt verhuizen. Wij leveren ook de verhuisdozen die u ongetwijfeld nodig hebt. Uw verhuizing met een verhuisbus en de verhuisdozen van DIKS maakt het gewoon wat gemakkelijker voor u.

Bestelwagen huren in Amsterdam

: Ook kunt u bij ons een bestelwagen huren. Wij verhuren bestelwagens in Amsterdam in elke gewenste grootte. Zo huurt u al een bestelwagen van 20 kuub en de grootste bestelwagen is 40 kuub. En natuurlijk alle maten bestelwagens hier tussenin. Kostentechnisch valt u bij DIKS in een goede prijscategorie. Eén telefoontje is genoeg om uw huur bestelwagen in Amsterdam op het gewenste moment voor u klaar te laten zetten.

Een bestelwagen of verhuisbus huren in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk. Meer informatie? Bel gerust met DIKS of zoek op onze website. Hier vindt u een verhuisbus, verhuiswagen, bestelwagen en verhuisdozen. Een auto (waaronder verhuisbus, vrachtwagen, bestelwagen) huren doe je bij DIKS!

Bij DIKS kunt u een verhuiswagen huren en over de Amsterdamse grachten rijden
Amsterdam-Zuid Telefoon: 020-6623366 Email: Ostade@diks.net
Openingstijden vandaag: 08:00 - 19:30
morgen: 08:00 - 19:30
Amsterdam-Westpoort Telefoon: 020-4116114 Email: Hexaan@diks.net
Openingstijden vandaag: 08:00 - 17:30
morgen: 08:00 - 16:30
Amsterdam-West Telefoon: 020-6183767 Email: Zwijgerlaan@diks.net
Openingstijden vandaag: 08:00 - 19:30
morgen: 08:00 - 15:30