Verhuizen doe je zelf!

Verhuizen doe je niet iedere dag. Dat is maar goed ook, want er komt heel wat bij kijken! Daarom hebben we een checklist gemaakt zodat je de belangrijke zaken niet vergeet en de verhuizing in goede banen kan leiden. Wellicht zijn een aantal punten vanzelfsprekend, maar ook die worden door de drukte wel eens vergeten. Wanneer je in een drukke straat woont is het van groot belang om tijdig een plek te reserveren voor de verhuisbus.f Je kan een vergunning aanvragen bij de gemeente, een eigen auto te parkeren op deze plek of gewoon de parkeervakken afzetten.

Waar moet je allemaal aan denken?

  Er moeten een aantal zaken worden opgezegd of overgeschreven

  Zorg dat het huurcontract tijdig is opgezegd

  Telefoon/internet

  Banken

  Ziekenfonds

  Werkgever

  Bevolkingsbureau

  Lidmaatschap bij een club.

  Vrije dagen aanvragen op uw werk

  Plan de verhuizing en regel tijdig hulp voor de dag zelf. Veel handen maken licht werk. Vraag zo nodig een parkeervergunning aan voor de verhuiswagen en / of verhuislift.

  Natuurlijk niet te vergeten een verhuisbus van Diks om van A naar B te verhuizen. Wij helpen je graag op weg! Zet eventueel 1 of 2 dagen van te voren een parkeervak af om de verhuisbus te parkeren.

  Afmetingen nieuwe woning

  Nutsbedrijven (water, stroom en gas)

  Parkeervergunning

  Verzekeringen

  Belastingdienst

  RDW

  Telefoonaansluiting

  Opvang voor de kinderen en huisdieren bij bekenden

  Naam bordje laten maken voor het nieuwe huis

  Tijdig beginnen met inpakken, meubels uit elkaar halen en het oude en nieuwe huis schoonmaken. Pak niet het gereedschap in, maar zet dit apart voor de verhuisdag.

  Haal voor de verhuizing alvast de spullen om alles op de juiste manier in te pakken zodat er geen spullen breken. Denk hierbij aan verhuisdozen, vuilniszakken, dekens en eventueel oude kranten om je breekbare spullen in te pakken. De verhuisdozen zijn verkrijgbaar bij iedere vestiging van ons.

Op de dag zelf:

  Noteer op de dag zelf van beide woning alle meterstanden betreft gas, water en licht.

  Gereedschap apart houden

  Verhuizen zorgt voor lekkere trek. De hulptroepen zullen erg blij zijn met een lunch.

  Verhuisbus ophalen bij een van de vestigingen van Diks. Daarnaast kunnen wij u op de dag zelf nog voorzien van verhuisdozen, verhuisdekens, spanbanden om alles goed vast te zetten en te beschermen tegen eventuele schade.

wintersport-auto-huren